Емблематичната Нели Рангелова се целуна с Георги Христов на юбилейния си

...
Емблематичната Нели Рангелова се целуна с Георги Христов на юбилейния си
Коментари Харесай

Емблематични изпълнители - отново заедно в дует

Емблематичната Нели Рангелова се целуна с Георги Христов на юбилейния си концерт. Появата на поп артиста един до друг с Рангелова беше изненадваща за мнозина. Дуото не е виждано дружно отдавна, само че очевидно възкръсва в името на положителните остарели времена.

Двете звезди изпяха дуетна ария, която е особено писана за тях - " Една обич “. Никой не очакваше, че Рангелова и Христов ще бъдат толкоз прочувствени на това парче, което публиката не е чувала онлайн от години. На емоционалния финал на песента двойката направи зрелищна целувка.

Рангелова и Христов са другари от дълги години. Те са били в един клас в софийската Консерватория. Съществуват клюки за взаимоотношенията им в предишното, само че изпълнителката изрично афишира, че това не е истина! Певицата от Монтана чукна 45 години на сцена и по този мотив направи двучасово шоу единствено с шлагери. На концерта с изключение на Георги Христов гостуваха млади гении на българската сцена. Една от тях беше участничката от " X фактор “ Невена Нейкова, с която Нели изпя два дуета. Комбинацията сред естрадното звучне на Нели с по-западните вокали на Невена беше ексцентрична, само че сполучливо съобщи страстите на посетителите.

В публиката също имаше познати лица като Кристина Димитрова и Иван Тенев. Те са близки със звездата на сцената и седяха на първите редове измежду публиката.

Друга изненада беше друго младо попълнение - 8-годишната Мария Попова. Малкото момиченце сподели огромния си капацитет пред още по-голямата сцена. Заедно с примата на вечерта изпяха ария, отдадена на майката на самата Рангелова - " Една сълза “.

За пръв път чуваме тази сантиментална балада онлайн от години. Нели е споделяла, че не е могла да я пее, откогато е изгубила своята майка. Явно със силата на новото потомство естрадната звезда съумя да превъзмогне това предизвикателство. Освен с певчески гении на сцената участваха няколко балетни състава. Рангелова има, нюх към театралната постановка и е поискала да акцентира върху балета, с цел да бъде в унисон със залата хазаин - Софийската опера и балет.

Именно по тази причина гостува и легендарната балерина Марта Петкова, която направи изтънчен танц на безконечният шлагер на Нели " Необясними неща “, или по-известен измежду всички като " Мой стих “. " Много неща бяха цялостен безпорядък преди концерта “, показа Нели пред " България Днес " на галакоктейла след представлението и добави: “но популярност Богу, всичко беше наред най-после ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР